Våra tjänster

Vi har kompetensen och engagemanget som krävs för att lösa det.

Om våra tjänster

Sedan 2013 har vi försett Norden med lackade och klara karossdelar av högsta kvalité.

Vi erbjuder tjänster för ett kontinuerligt underhåll av skador, för planerade omställningar samt för det oförutsedda. Genom våra anläggningar i Sverige och Norge har vi kapacitet att tillgodose såväl den lilla som den stora operatörens behov. Det viktigaste för oss på Busspart är att hjälpa våra kunder att hålla trafiken rullande. Att vara agil och snabbfotad är en av hörnstenarna i vårt sätt att arbeta. Vi vet att verkligheten inte alltid stämmer överens med teorin och den önskade planen och därmed arbetar vi därför de tider och i det tempo som krävs.

Kontakta oss
Våra tjänster

Lackering

På våra anläggningar tar vi hand om alla era lackeringsbehov. Från lackering av detaljer till hellackeringar av fordon, maskiner och utrustning upp till 30 meter.

Kontakta oss
Våra tjänster

Skador

Busspart tar hand om alla typer av skador om olyckan skulle vara framme. Vi samarbetar med alla försäkringsbolag eller hanterar ärendet direkt mot Er om skadan är mindre omfattande. Vi ser oss som goda lyssnare och försöker anpassa arbetet enligt önskemål om nivån på utförandet. Skicka en förfrågan via vårt kontaktformulär och bifoga bilder på skadan så kan vi ge en offert på arbetet.

Kontakta oss
Våra tjänster

Uppgraderingar

En skräddarsydd lösning för just Era behov där vi låter era fordon bli som nya igen för ytterligare en omgång år i trafik. Passar även vid flytt mellan olika trafikområden där krav från trafikhuvudmannen är andra. Förmodligen en kombination av olika lösningar såsom lackering, foliering, golvbyten, glas, avgas-konvertering, skador, avrustningar och installationer.

Kontakta oss
Våra tjänster

Installationer

Bussar tenderar bli lika välutrustade som våra hem vare sig det är en buss som går mellan Storuman och Paris eller mellan Storgatan och Parkvägen. Det kan vara APC-system, USB-uttag, infotainment eller liknande.

Kontakta oss
Våra tjänster

Special / Projekt

Vi arbetar gärna tillsammans med våra kunder och genomför projekt som kan innefatta framtagning av skräddarsydda produkter och tjänster. Tveka inte att kontakta oss och se hur vi kan ta oss an just era utmaningar.

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret nedan & bifoga dina filer, så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

    Uppdaterar
    • Du har inga produkter i varukorgen.